Arbeidsrecht

Wij zijn specialist op het gebied van arbeidsrecht, cao-recht en medezeggenschapsrecht. We stellen overeenkomsten op zoals arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten en adviseren over alle aspecten van het arbeidsrecht waaronder wijziging van arbeidsvoorwaarden, concurrentiebedingen, uitleg van cao-bepalingen en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast helpen we je uit de brand wanneer zich een arbeidsrechtelijk conflict voordoet. We schuwen de rechtszaal niet, maar proberen conflicten zoveel mogelijk in goed overleg op te lossen. We treden op voor zowel werkgevers als werknemers.

Voor werknemers

We ondersteunen je graag als je te maken hebt met ontslag of verzeild bent geraakt in een conflict met je werkgever, bijvoorbeeld over arbeidsongeschiktheid, een bonus of een concurrentiebeding. Deze zaken kunnen erg stressvol zijn, vooral als je niet weet wat je rechten zijn. We hebben niet enkel oog voor het juridische aspect maar ook zeker voor de mentale impact die een arbeidsrechtzaak kan hebben. We hebben aandacht voor de situatie waarin jij je bevindt, zullen met je meedenken maar zullen je indien nodig ook zeker uitdagen om het onderste uit de kan te halen. We kunnen bij jouw werkgever naar voren treden maar ook enkel achter de schermen met je meedenken. We zijn er niet om de boel onnodig te laten escaleren, maar om een oplossing te vinden die aansluit bij jouw stijl. Neem je contact op om je zaak vrijblijvend aan ons voor te leggen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
Voor werkgevers

Als werkgever krijg je soms te maken met reorganisaties, arbeidsongeschiktheidsdossiers, conflicten binnen de organisatie of de wens bepaalde arbeidsvoorwaarden te wijzigen. Wij zijn er om je daarin te adviseren en te ondersteunen. We adviseren je over concrete acties en helpen zo nodig ook bij de praktische uitvoering daarvan, zoals het opstellen van bepaalde documenten. Of het nou gaat om het voeren van een procedure bij de rechtbank of een specifieke vraag op het gebied van arbeidsrecht, we denken graag met je mee. Neem je contact op om je zaak vrijblijvend aan ons voor te leggen?