FIX advocaten

FIX advocaten is een modern advocatenkantoor gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en procesrecht. Wij bieden de kwaliteit van Zuidas kantoren tegen gunstige tarieven.

Deskundigheid en kwaliteit

Mede door onze jarenlange ervaring bij grote kantoren aan de Amsterdamse Zuidas kennen we het klappen van de zweep en bieden we de grote kantoren kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Praktisch

Verwacht van ons geen onnodig ingewikkelde stukken maar korte, bruikbare adviezen met daarin concrete acties of oplossingen. Wij zien het als onze missie om juridische problemen kleiner te maken. In dat laatste ligt onze kracht.

Laagdrempelig en snel

Bel of mail en je hebt ons snel te pakken. We maken graag tijd vrij om te overleggen of te sparren.

Betrokken

We zijn graag betrokken bij jou en jouw onderneming, zodat we weten wat er speelt en waar behoefte aan is, liefst voordat eventuele juridische problemen ontstaan. We blijven graag op de hoogte en investeren in een langdurige relatie.

Begrijpelijke taal

We begrijpen dat juridische zaken niet jouw core business zijn, toch zul je er soms tijd aan moeten besteden. Dan is het in ieder geval belangrijk dat je een advocaat hebt die in begrijpelijke taal communiceert, positief is ingesteld en over een gezonde dosis humor beschikt.

Aanpak

Wij staan voor een nuchtere en persoonlijke aanpak.